Това са поредните избори и ако говорим за нагласа, бих

...
 Това са поредните избори и ако говорим за нагласа, бих
Коментари Харесай

Стойнев: Свобода и хоризонт пред българския бизнес ще има, ако зад него стои стабилна държава

 _2024 izbori_v013

 

„ Това са следващите избори и в случай че приказваме за настройка, бих споделил, че е време мнозина политици да си трансформират настройките. Следи изборите да работят за България, а не за частни, партийни, групови ползи, за ползи на " сглобки ", за ползи на " планове ". Държава не се ръководи като компания, нито се ръководи силово. Държава се ръководи с рационална мощ и с отговорност за националните ползи. “

Това съобщи Драгомир Стойнев, лидер на листата на „ Българска социалистическа партия за България “ в 27 МИР-Стара Загора по време на среща с жители на Казанлък.

Според него е време в политиката да се върне разсъдъка след разочарованието от плана Политическа партия и от статуквото ГЕРБ и Движение за права и свободи.

„ След изборите има една съществена тематика - политическа непоклатимост и консенсус и бързи ограничения за обществена непоклатимост и щит пред стопанската система ни. Ние работим в тази посока и преди тези избори - цената на тока за семействата няма да нарастне точно поради отлагането на либерализацията, което Народното събрание гласоподава по предложение на Българска социалистическа партия. След изборите обещаваме още от същото – отговорност пред националния интерес и грижа за хората “, сподели още Стойнев.

Освен върху напъните на Българска социалистическа партия за предоговаряне на Зелената договорка, той подчертава и върху мощната обществена стратегия на Българска социалистическа партия с необикновен фокус към младежите и програмата за поддръжка на българския бизнес.

За съответната обществена политика, с изключение на политици с отговорност и познание по какъв начин се прави, е нужна и постоянна стопанска система, сподели още Стойнев.

Стойнев приказва за независимост и небосвод пред българските вложители и бизнесмени и за независимост пред българската стопанска система, която най-накрая да получи опция да извърши капацитета си. „ Тук имам поради освен прекъсване на рекета и административните тежести. Да, еврофондовете са значими, само че като се „ специализираме “ в усвояването им, не виждаме и различен капацитет и други принадлежности. Българска банка за развиване може да притегля един финансов запас и да финансира обществените политики на държавното управление. Тук приказваме за градеж на автомагистрали, мостове, пристанища, за хидромелиорации - тези пари могат да послужат за превъзмогване на районните разлики и за свързаността на стопанската система ни по този начин, че бизнесът да работи дейно “, съобщи Драгомир Стойнев.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР